محافظ برق No Further a Mystery
محافظ برق No Further a Mystery
Blog Article
دامنه نسبتاً زیاد ولتاژ قابل قبول: محافظهای رایج در بازار ایران برای ولتاژهایی کمتر از حدود ۱۷۰-۱۸۰ ولت یا بیشتر از ۲۴۵-۲۵۵ ولت عکس العمل نشان میدهند.
محافظ برق یک وسیله برای محافظت از وسایل برقی منزل در برابر نوسانات و اختلالات جریان برق است. این وسیله امنیت لوازم برقی موجود در خانه و محل کار را تامین میکند و ما را را در برابر خسارتهای جانی و مالی ایمن میکند.
محافظ برق هوشمند همچنین یک نوع تایمر است که در زمانهایی که شما بر روی آن مشخص میکنید، وظیفه قطع و وصل کردن لوازم برقی را بر عهده میگیرد.
• زمان پاسخگویی: محافظ برق باید زمان پاسخگویی مناسبی داشته باشد به این معنی که شوک الکتریکی و نوسان را شناسایی کند.
مصرف برق: محافظ برق در حالت آماده به کار، مقدار کمی برق مصرف میکند.
در این راهنما به بررسی مراحل و نکات ایمنی نصب محافظ برق ساختمان پرداختیم و دانستیم که این دستگاه از سیستم برق ساختمان در برابر نوسانات برق، اتصالات کوتاه و مواردی از این قبیل محافظت خواهد کرد.
در این زمان محافظ به سورت اتوماتیک برق را قطع میکن تا از سوختگی لوازم برقی جلوگیری کند .
جدیدتر آشنایی با انواع دستهبندی کابلهای الکتریکی here بازگشت به لیست قدیمی تر بایدها و نبایدهای استفاده از بنتونیت برای ارتینگ دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود .
ویژگیهای مقاومتی: مقاوم در برابر گرد و غبار: این محافظ در برابر نفوذ گرد و غبار مقاوم است و طول عمر بالایی دارد.
در مقاله راهنمای خرید محافظ برق کامپیوتر، تلویزیون، یخچال فریزر و دیگر لوازم برقی، به مواردی اشاره کردیم که باید موقع خرید رعایت کنید و چندتا از بهترین مدلها را معرفی کردیم. همانطور که متوجه شدید، در صورت نبود محافظ برق، خطرات زیادی لوازم برقی گرانقیمت خانهمان را تهدید میکند.
در واقع این دستگاه، عملکرد هر سه را به طور همزمان انجام میدهد.
چیزی که مشاهده می کنید، تجهیزات داخل یک تابلوی کلید مینیاتوری (جعبه فیوز) است. اگر آموزش های قبلی را مشاهده کرده باشید، تمام تجهیزات به چشم شما آشناست، بجز تجهیز دوم از سمت راست. تجهیز سوم هم که یک کنتاکتور ۳فاز (یا شاید تکفاز) است.
ویژگی های بهترین مدل محافظ برق ورودی ساختمان زیر کنتوری